Totaalconcepten

Klaar voor de start? Klaar om te starten als ondernemer? Of klaar om het roer volledig om te gooien? Wat je ook zoekt, wij zorgen dat je van start gaat met een levensvatbaar totaalconcept.

Onze drive

Eigenlijk is het heel eenvoudig. De basis van je gehele bedrijf die hoort te staan in één duidelijk plan. Daarom gaan we aan de slag met elk aspect wat hoort bij het oprichten van het bedrijf. Van het pure idee tot aan de totale lancering en marketing.

We stellen doelen niet om over te praten, maar om te behalen. Bij elke fase gaan we in gesprek en zo krijgt het nieuwe concept secuur vorm.

Zo werken we

Met elke zet gaan we vooruit

Nulmeting

Overzicht, dat is key. In een nulmeting onderzoeken wat er nu al is en verdiepen wij ons in alle ins en outs over je bedrijf. En natuurlijk de belangrijkste vraag: wat voor bedrijf moet er komen en aan welke eisen moet deze voldoen? Wat voor ondernemer ben jij en welke vragen wil je beantwoord zien?

Creatieve sessies

We zetten alles in een duidelijke sheet en gaan aan de slag door middel van creatieve sessies. In deze sessies gaan we het idee en plan zo open mogelijk bekijken. Nu is het nog moment voor nieuwe inzichten en ideeën. 

Aan de slag

De nulmeting en sessies worden verwerkt in een projectplan. En nee niet een van honderden pagina’s, maar een strak document met een tijdlijn, faseplan en begroting. Want nogmaals: overzicht is key. 

Het concept in de bubbel

Als de basislijnen zijn gezet voor het bedrijf, zetten we deze in een figuurlijke bubbel. We gaan met de doelgroepen praten en gaan secuur het concept verder ontwikkelen. Hoe beter het concept aansluit bij je klanten, hoe sneller deze wordt opgepikt. 

Meten is weten

Elke fase wordt gecontroleerd door ons én door jou. Een project kan nog vele kanten op, met jouw feedback kunnen we nog een stapje verder en beter. Wij zorgen dat elke fase gemeten is en ook na afronding je data verstrekt. Daar kan je op bouwen!

Laten we het vieren

Het nieuwe bedrijf is klaar voor lancering. Je hebt een duidelijk handboek met alles over je bedrijf. We hebben gewerkt aan een krachtige marketing en launch op de markt. Tijd om het te vieren.

Onze opdrachtgevers

Deze opdrachtgevers geven ons vleugels.

Klaar om je bedrijf samen tot een volgend level te brengen? Neem contact op en zet de eerste stap naar een doorbraak!

Landen
Nederland
België
Duitsland
China
Japan
Canada
USA

Ontdek
Cases
Over ons
Diensten
Nieuws
Vacatures
Contact

Nieuwsbrief

Logo website home

2R Enterprises BV
Werkmansbeemd 8F
4907 EW Oosterhout

Meteen over een idee sparren? Bel ons!