Een Covid-19 Strategie Hotline, deze was er nog niet eerder in Nederland. Dit initiatief nemen wij dan ook graag! 2R is een organisatie opgericht en aangestuurd door Roland Rutten, 23-jarige ondernemer uit Oosterhout. Waar we in 2015 begonnen als media agency, zijn we nu uitgegroeid
tot volwaardige conceptontwikkelaars, ook internationaal actief in landen als Canada en Japan. In diverse branches, van gezondheid, tot politiek, tot media enevenementen, wij staan voor je klaar met de juiste professionals.

Zoals bekend is, heeft Covid-19 een (grote) impact gehad op vele ondernemers en bedrijven. Een tegenslag die we niet eerder tegen zijn gekomen in onze carrière; dit brengt obstakels met zich mee. Echter biedt dit ook veel nieuwe kansen. Als organisatie krijg je de kans kritisch te kijken naar je strategie: Hoe relevant is deze? Kunnen we de strategie optimaliseren, en hoe dan? 2R Enterprises helpt je hier graag bij door middel van de Covid-19 Strategie Hotline. Een tool waarmee ondernemers gratis advies kunnen krijgen van ons team. Vragen mogen gesteld worden
en de problemen of ideeën worden vertrouwelijk besproken.

2R is altijd actief om mensen te helpen: ontwikkelen en kennis delen op diverse vlakken is wat wij belangrijk vinden en graag doen. Zo bieden wij ondersteuning op marketinggebied en helpen wij bij het ontwikkelen van promo’s. Met de Covid-19 Strategie Hotline zetten wij een volgende
stap naar het helpen van nog meer mensen. Ben jij geïnteresseerd en zou je de hulp goed kunnen gebruiken? Neem nu een kijkje op https://2renterprises.com/covid-19/ of neem voor vragen
contact op met Roos Potter, roos@2rdevelopment.nl.

Na het invullen van het formulier op de website, zal er binnen 12 werkuren contact worden opgenomen voor het inplannen van een 30-
minuten durende video call. Zoals eerder vermeld, maar zeker niet onbelangrijk: deze service wordt geheel gratis aangeboden door het team van 2R.